Huur kantoorruimte tegenover Eindhoven Airport


Werken in een groot kantoorgebouw dat ook nog eens (voor een groot deel) leegstaat? Dat is voor niemand aantrekkelijk. Bij ons deel je een klein en uitermate sfeervol en verzorgd kantoor met andere bedrijven. Ideaal. Daarbij staan zowel de ligging áls de binnen- en buitenkant van het pand garant voor een professionele uitstraling.

Tegenover Eindhoven Airport
 

Je kantoorruimte ligt recht tegenover de hoofdingang van Eindhoven Airport (op circa 100 meter afstand). Dynamiek gegarandeerd. Binnen 3 minuten sta je voor een speciale koffie bij Starbucks of voor een lekker broodje bij AH To Go.  Met recht een toplocatie dus!


Ruime parkeergelegenheid
 
Ook zo’n hekel aan slecht kunnen parkeren? Daar heb je bij Flexformule helemaal geen last van. Er zijn ruim voldoende parkeerplekken, zowel voor jou als voor je medewerkers, klanten of bezoekers.

Voor dagen of dagdelen
 
Zoek je een kamer voor één, twee of drie (vaste) dagen per week? Komen bepaalde dagdelen jou beter uit? Of wil je juist een kantooruimte voor vijf dagen per week? Flexibel huren in Eindhoven doe je bij Flexformule.

Alles perfect geregeld

Een flexibele werkplek in een volledig ingerichte kamer. Een uitnodigende ontmoetingsruimte. WIFI. Goede koffie én kantoorruimte huren midden in de dynamiek van de luchthaven? En bovenal: zeer gunstig geprijsd! Flexformule is er voor jouw manier van ondernemen. Ervaar het zelf.