Zeer scherp geprijsd

Bij Flexformule in Eindhoven zijn ook wij flexibel. Kom vrijblijvend kijken en geef ons je wensen door. Hoeveel dagen wil je gebruik maken van de kantoorruimte? Hoe lang wil je huren? Wij maken een passend en scherp voorstel. Ter indicatie: een volledige ingerichte kantoorkamer van 20 m2 op de eerste verdieping voor een periode van telkens een kwartaal én 24/7 toegankelijk kost € 455,- excl. BTW per maand.

Bel 06 405 86 751 of mail naar info@flexformule.nl

Flexibel in IJsland
 
Vanuit het raam heb je zicht  op de dynamiek van de luchthaven, je auto pal voor de deur en bovendien werken in een sfeervolle inrichting. De IJsland-kamer biedt dé ideale werkplek voor 2 personen.
… in Slowakije
 
Deze royale nette werkkamer is praktisch ingedeeld en geschikt voor maximaal 4 werkplekken. Samen met u stellen we de perfecte werkplekinrichting samen. 
… in Finland
 
Deze ruim opgezette ruimte is 54 m2 groot en heeft 4 bureaus met comfortabele stoelen. Bent u met 5 of 6 personen? Dan krijgen ook zij een mooie werkplek tot hun beschikking.
… in Tsjechië
 
In deze comfortabel ingerichte 3 persoonskamer (30m2), gelegen aan de voorzijde met uitzicht op Airport, staan 3 volledige werkplekken. De warme tinten in de kamer maken dit een prettige werkplek.
… in Marokko
 
Deze 3 persoons kamer straalt een warme sfeer uit en is gemakkelijk up te graden met extra werkplekken. Met een gezellig zitje voor de informelere gesprekken en voldoende kastruimte voor al uw werk.
… in Griekenland
 
In de Griekenland-kamer op de begane grond, werk je met twee personen in zomerse sferen. De kamer is van alle gemakken voorzien.
… in Polen
 
Nu nog inzetbaar als spreekruimte voor de zittende bedrijven, maar deze kamer van 20 m2 is binnen ‘no time’ omgetoverd tot een prettige werkplek voor u (en uw collega).
… in Portugal
 
Deze hoekkamer (20m2) heeft perfect uitzicht op de reuring van de luchthaven en is in mediterrane sferen gehuld. De perfecte, lichte werkplek voor 2 personen!
… in België
 
Aan 2 grote bureaus met comfortabele stoelen doe je in de Belgie kamer (20 m2) – waar Manneken Pis uiteraard niet ontbreekt – mooie zaken.
… in Engeland
 
De Engeland-kamer (20 m2) roept het gevoel van de Engelse countryside bij je op. Deze kamer is voorzien van twee bureaus en twee bureaustoelen en is geschikt voor twee werkenden.
… in Frankrijk
 
De Frankrijk-kamer is 12 m2 en ademt ‘joie de vivre’ en biedt je een eenpersoonswerkplek met bureau en stoel in stijl.
… in Italië
 
De Italië-kamer (20 m2) is strak en modern ingericht zonder aan warmte in te boeten. Ook deze kamer heeft twee bureaus met twee comfortabele stoelen en is dus geschikt voor twee personen.
… in Beieren
 
In deze gemutliche rustgevende werkruimte  – voor 2 tot 3 personen –  werk je in een open maar zakelijke ambiance. Wissel kennis uit met de mede-ondernemers onder het genot van een kop koffie én profiteer bovendien van de zeer scherpe prijs.